gallery/dsc02830
gallery/dsc02834
gallery/2017-03-26 11.49.30

Donneles is een hondenschool die verder gaat dan de klassieke hondenscholen. Door het geven van leswandelingen kunnen we ons beter richten op dagelijkse situaties die men tegen komt als men gaat wandelen met onze hond. Tijdens deze leswandelingen wandelen we zowel tussen de veldwegen als drukkere straten en plaatsen waar we veel mensen kunnen tegenkomen. Op deze manier kunnen we onmiddellijk ingrijpen en leren hoe we moeten reageren als een hond bv onrustig wordt als er een fietser of een ruiter langskomt, zodat de hond en zijn baasje naar de toekomst toe vertrouwt geraakt met deze situaties. Uiteraard vertrekken we vanuit de basis met onze hond. Hoe onze hond leren zitten, liggen, blijven, correct leren wandelen met de hond enz.…. Dit onderdeel noemen we de gehoorzaamheid. De gehoorzaamheid leren we aan op ons trainingsterrein en tijdens onze leswandelingen stoppen we regelmatig om u de juiste uitleg te geven en de correcte bevelen aan uw hond aan te leren. Aangezien onze hondenschool beschikt over verschillende gebrevetteerde instructeurs kunnen wij de groep steeds opsplitsen. Zo kunnen wij ook de nieuwkomers de aandacht geven die zij nodig hebben om hun toekomst die zij tegemoet gaan met hun hond optimaal te maken.

 

Zijn er soms moeilijke thuissituaties met uw hond waar u graag wat hulp bij zou willen? Ook hierbij kan Donneles u helpen. Na afspraak kunnen wij bij u langskomen om samen een oplossing te vinden hoe we de situatie kunnen verbeteren en eventueel oplossen. Als u hier vragen over heeft kan u altijd contact opnemen via ons contact formulier of een mailtje sturen naar info@donneles.be of via onze contact pagina. 

 

Donneles laat de geleider zien hoe je beter kan communiceren met je hond. De basis hiervoor is een goed gesocialiseerde hond en daar gaan we samen aan werken 

gallery/17362614_10154746533454818_5065378295053774091_n

Hondenschool Kampenhout